سیرجان از مناطق پستهخیز ایران است و پستهی کرمان نیز طعم و مزهی خاصی دارد که آن را به یکی از ارزشمندترین محصولات تجاری این استان تبدیل کرده است. خوردن پسته در سیرجان بسیار معمول و محبوب است. در این مطلب دربارهی پسته و فرهنگ مردم سیرجان میخوانیم.
مشاهدهبه طور کلی به دلیل عمر و دورهی بازگشت سرمایهی طولانی باغات پسته، منابع آب مورد استفاده باید پایداری طولانی (حداقل 50 ساله) داشته باشند. مقدار، تناوب و شیوهی آبیاری بر تولید پسته تأثیر زیادی میگذارد. تربیت درختان جوان، شیوع آفات و بیماریهایی که از طریق هوا و یا خاک به درخت حمله ور میشوند، مقدار و کیفیت محصول دو سالانه و رشد درخت همگی تحت تأثیر آبیاری درخت پسته قرار دارند. علاوه بر آن، شرایط اقلیمی، بافت خاک و پایه و پیوند درخت پسته از جمله عوامل مهمی هستند که بر میزان آب مورد نیاز آن جهت تولید محصول اقتصادی اثر میگذارد.
مشاهدهبه طور کلی پستهها به دو دستهی کشیده و گرد تقسیمبندی میشوند؛ که به نامهای احمد آقایی، کله قوچی، فندقی، اکبری و … معروفند. تعدادی از آنها به صورت گسترده و تجاری و برخی به صورت پراکنده و محدود کشت میشوند. باید به این نکته توجه کرد که رقمهای مختلف پسته علاوه بر تفاوت در […]
مشاهدهکباب مرغ با پسته و روغن زیتون طعمی فوقالعاده دارد. این مرغ کبابی برای گرفتن طعم بیشتر، با سیخهای روغن زیتون و رزماری سرو میشود و به عنوان یک غذای سریع و خانوادگی بسیار مناسب است.
مشاهدهاین دستور شامل یک پایهی بیسکویتی خوشمزه، کرم شکلات سفید غنی و تاپینگ پستهای ترد است. این دسر نه تنها طعم فوق العادهای دارد، بلکه دارای ظاهری بسیار زیبا است و میتواند پایانی عالی برای هر وعدهی غذایی باشد.
مشاهدهاین اسنک بار شور و شیرین به راحتی گرسنگیتان را برطرف میکند و در کمتر از ۵ دقیقه آماده میشود. میتوانید آن را به محض حاضر شدن نوش جان کنید یا ۳۰ دقیقه بعد از قرار دادن در فریزر مصرف کنید. انتخاب با شماست!
مشاهدهامنیت غذایی یک مفهوم پیچیده با تعاریف مختلف است. تعریفی که میتوان به صورت کلی ارائه داد این است که همهی افراد همیشه به غذای کافی، سالم و مغذی برای تامین نیازها و ترجیحات غذایی خود دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی داشته باشند تا بتوانند فعال و سالم زندگی کنند.
مشاهدهکشاورزی ارگانیک یک سیستم مدیریت تولید کل نگر است که سلامت اکوسیستم از جمله تنوع زیستی، چرخههای بیولوژیکی و فعالیتهای بیولوژیکی خاک را ارتقا و افزایش میدهد و این امر با استفاده از روشهای زراعی، بیولوژیکی و مکانیکی در زمین کشاورزی انجام میشود.
مشاهدهکشاورزی عمودی روش رشد محصولات در لایههای عمودی انباشته شده است. این روش اغلب شامل کشاورزی در محیط کنترلشده است که هدف آن بهینهسازی رشد گیاهان و تکنیکهای کشاورزی بدون خاک مانند: هیدروپونیک (Hydroponics)، آکواپونیکAquaponics)) و آئروپونیک(Aeroponics) است.
مشاهده